Ford KA+ 1.2 Bensin Man 72hk

Trend + Komfortpaket 2 2125 kr/månad

Peugeot 208 1.2 Bensin Man

Active 2199 kr/månad

Ibiza Style inkl Komfortpaket

Style inkl Komfortpaket 2475 kr/månad

Subaru Outback 2.5i Bensin Aut 175hk

Base Lineartronic 3800 kr/månad

Nissan NP300 Navara 2.3 dCi 190 hk Aut

N-CONNECTA 5299 kr/månad

20d xDrive Sport Business Edition

BMW X3 20d xDrive 5195 kr/månad

Sök bland våra bilar

Konfigurera bil
Dina körvanor
Konfigurera bil
Dina körvanor

Sortera efter

Billigaste Kampanjer Kort leveranstid

Våra kunder berättar

Vi valde att använda leaseonline.se när vi bestämt oss att det var dags för en andra bil. Sajten är väldigt tydlig och användarvänlig och har all information vi behövde för att vi skulle kunna göra ett tryggt och väl genomtänkt köp. Informationen och bemötandet vid beställning samt utlämning var vänligt och sakligt och vi var hela tiden informerade om händelseförloppet. Vi är helt enkelt mycket nöjda med bilen och med den service som leaseonline har levererat.

Daniel och Carolina

Våra kunder berättar

Jag ville få tag på en bil där allting ingår så att jag får koll på månadskostnaden. Att köpa en ny bil kändes inte aktuellt på grund av den höga kontantinsatsen och att köpa en begagnad bil kändes otryggt. Det var aldrig ett alternativ. En kompis tipsade då om privatleasing. Leaseonline.se var de enda som kunde erbjuda en helhetslösning och det blev dessutom en tusenlapp billigare per månad än om jag hade valt en vanlig återförsäljare.

Joline Jakobsson

Våra kunder berättar

Om man är som mig, det vill säga inte så bilkunnig så passar "all inclusive" / privatleasing konceptet mig alldeles utmärkt! Det är i min mening en trygghet att slippa oväntade utgifter gällande sin bil. Däremot tvivlar man först på om allt verkligen ingår, men efter att ha kontaktat er per telefon rätades frågetecken ut. Inga invändningar på prissättningen, efter att ha jämfört priser med Mazda återförsäljare i Karlstad är Leaseonline mycket billigare.

Therese Nord

Daniel och Carolina

Väldigt översiktligt och enkelt att beställa!

Joline Jakobsson

Leaseonline var de enda som kunde erbjuda en helhetslösning

Therese Nord

"All Inclusive"-konceptet passar mig alldeles utmärkt

Våra kunder berättar

Vi på Ung Företagsamhet i Kalmar län tycker det fungerar utmärkt att ha en leasingbil från Leaseonline. Det känns väldigt praktiskt och smidigt att service, däckbyte, försäkring mm ingår i priset så att vi slipper lägga tid och kraft på det och jag som chef kan garantera mina medarbetare en trygg arbetsmiljö.

Tobias Carlsson, Ung Företagssamhet Kalmar Län

Våra kunder berättar

FILLit har fått bra hjälp från Leaseonline när vi köpt bilar till företaget. Vi tycker det var perfekt att slippa allt besvär med att kolla grejer såsom service, försäkring och vinterdäck eftersom allt ingick i priset. Att kunna göra affären direkt på nätet är också enkelt och sparar tid. Vi rekommenderar Leaseonline!

Sofia Åbjörnsson, FILLit

Våra kunder berättar

Som hemtjänstbolag är vi väldigt beroende av bilar i verksamheten. Vi fastnade för att service, vinterhjul och försäkring är inkluderat i månadskostnaden. Dessutom till ett väldigt förmånligt pris. Leaseonline finns alltid tillgängliga vid frågor vilket är ett stort plus. Vi på Nova Omsorg kan varmt rekommendera Leaseonline!

Niclas Svanborg, Nova Omsorg

Tobias Carlsson, Ung Företagssamhet Kalmar Län

Praktiskt och smidigt att service, däckbyte, försäkring mm ingår i priset .

Sofia Åbjörnsson, FILLit

Att kunna göra affären direkt på nätet sparar tid!

Niclas Svanborg, Nova Omsorg

Leaseonline finns alltid tillgängliga vid frågor vilket är ett stort plus.

Fördelar med Leaseonline

1. Service ingår i priset

Service ingår alltid i månadskostnaden. Som kund till Leaseonline har man ett serviceavtal som sträcker sig över hela avtalsperioden. Service genomförs alltid av auktoriserade verkstäder en gång per år.

Läs mer om fördelarna

2. Försäkring ingår i priset

I priset ingår halvförsäkring (helförsäkring behövs inte på ny bil) och tilläggsförsäkringen ”MER” från Länsförsäkringar som kan ge dig ersättning för skador om du krockar med ett djur till exempel. Läs mer om ”MER” på Länsförsäkringar.se.

Läs mer om fördelarna

3. Vinterhjul ingår i priset

Hos oss är det en självklarhet att vinterhjul alltid ingår i priset. Våra vinterhjul levereras dessutom på aluminium-fälg.

Läs mer om fördelarna

4. Bärgning ingår i priset

Om din bil mot förmodan skulle gå sönder kan du vara lugn. Assistanshjälp ingår. Och med tilläggsförsäkringen ”MER” (som ingår i försäkringen) betalar Länsförsäkringar 75% av vad det kostar att ha en hyrbil under tiden då bilen repareras . Gäller dock max 45 dagar.

Läs mer om fördelarna

Privatleasing i media

“Den enkla förklaringen till ett det blivit i ropet är att det plötsligt blivit enklare för privatpersoner att köpa en sprillans ny bil. Du hyr den men det känns som att du äger den. Det är inte alla som har råd med det, speciellt inte bland unga.”

“Fördelen är att kunden kan köra ut från bilhallen direkt med en ny bil utan att behöva lägga någon kontantinsats. Det är lätt att planera ekonomin eftersom man vet hur mycket bilen kommer att kosta. Man behöver inte bekymra sig över service och reparationer eller värdeminskning.”

“Marknaden för privatleasing närmar sig kokpunkten efter några års sjudande. Hittills har leasingen ökat med drygt 60 procent jämfört med i fjol, och står därmed för 16 procent av privatmarknaden.”

“I vår kalkyl skulle Lena få en månadskostnad på 2 788 kronor om hon köper bilen och 2 199 kronor vid privatleasing. – Att leasa verkar passa mig, men det är för att jag inte behöver mer än 1 500 mil per år annars hade det blivit betydligt dyrare, säger Lena Karlsdotter.”

Våra bilmärken