Subaru Forester e-Boxer Hybrid

Base 4WD Bensin Aut 150hk 4350 kr/månad

Mazda CX-30 Sky

Bensin Manuell 122hk 4155 kr/månad

Seat Ibiza Style

Bensin Automat 115hk 2575 kr/månad

Nissan NP300 Navara

Fullmatad pickup du kan lita på! 4880 kr/månad

Isuzu AT-35 Aut Diesel 4x4 165hk

AT-35 5975 kr/månad

Mitsubishi Outlander PHEV

Business 5665 kr/månad

Hitta din nya bil

+Fler alternativ

Hitta din nya bil

+Fler alternativ

Sortera efter

Sortera bilarna Kampanj Billigast Kort Leveranstid

Våra kunder berättar

Vi valde att använda leaseonline.se när vi bestämt oss att det var dags för en andra bil. Sajten är väldigt tydlig och användarvänlig och har all information vi behövde för att vi skulle kunna göra ett tryggt och väl genomtänkt köp. Informationen och bemötandet vid beställning samt utlämning var vänligt och sakligt och vi var hela tiden informerade om händelseförloppet. Vi är helt enkelt mycket nöjda med bilen och med den service som leaseonline har levererat.

Daniel och Carolina

Våra kunder berättar

Jag ville få tag på en bil där allting ingår så att jag får koll på månadskostnaden. Att köpa en ny bil kändes inte aktuellt på grund av den höga kontantinsatsen och att köpa en begagnad bil kändes otryggt. Det var aldrig ett alternativ. En kompis tipsade då om privatleasing. Leaseonline.se var de enda som kunde erbjuda en helhetslösning och det blev dessutom en tusenlapp billigare per månad än om jag hade valt en vanlig återförsäljare.

Joline Jakobsson

Våra kunder berättar

Om man är som mig, det vill säga inte så bilkunnig så passar "all inclusive" / privatleasing konceptet mig alldeles utmärkt! Det är i min mening en trygghet att slippa oväntade utgifter gällande sin bil. Däremot tvivlar man först på om allt verkligen ingår, men efter att ha kontaktat er per telefon rätades frågetecken ut. Inga invändningar på prissättningen, efter att ha jämfört priser med Mazda återförsäljare i Karlstad är Leaseonline mycket billigare.

Therese Nord

Daniel och Carolina

Väldigt översiktligt och enkelt att beställa!

Joline Jakobsson

Leaseonline var de enda som kunde erbjuda en helhetslösning

Therese Nord

"All Inclusive"-konceptet passar mig alldeles utmärkt

Våra kunder berättar

Vi på Ung Företagsamhet i Kalmar län tycker det fungerar utmärkt att ha en leasingbil från Leaseonline. Det känns väldigt praktiskt och smidigt att service, däckbyte, försäkring mm ingår i priset så att vi slipper lägga tid och kraft på det och jag som chef kan garantera mina medarbetare en trygg arbetsmiljö.

Tobias Carlsson, Ung Företagssamhet Kalmar Län

Våra kunder berättar

FILLit har fått bra hjälp från Leaseonline när vi köpt bilar till företaget. Vi tycker det var perfekt att slippa allt besvär med att kolla grejer såsom service, försäkring och vinterdäck eftersom allt ingick i priset. Att kunna göra affären direkt på nätet är också enkelt och sparar tid. Vi rekommenderar Leaseonline!

Sofia Åbjörnsson, FILLit

Våra kunder berättar

Som hemtjänstbolag är vi väldigt beroende av bilar i verksamheten. Vi fastnade för att service, vinterhjul och försäkring är inkluderat i månadskostnaden. Dessutom till ett väldigt förmånligt pris. Leaseonline finns alltid tillgängliga vid frågor vilket är ett stort plus. Vi på Nova Omsorg kan varmt rekommendera Leaseonline!

Niclas Svanborg, Nova Omsorg

Tobias Carlsson, Ung Företagssamhet Kalmar Län

Praktiskt och smidigt att service, däckbyte, försäkring mm ingår i priset .

Sofia Åbjörnsson, FILLit

Att kunna göra affären direkt på nätet sparar tid!

Niclas Svanborg, Nova Omsorg

Leaseonline finns alltid tillgängliga vid frågor vilket är ett stort plus.

Våra bilmärken