Citroen Leasing

Vi på Leaseonline är extra stolta över att kunna förmedla Citroën på privatleasing & företagsleasing. Vad sägs om nya Citroën C3? En perfekt bil i golfklass som fungerar lika bra i stan som på landsväg. Har du behov av en lite större bil så kan Citroën C4 och C4 Cactus vara ett alternativ. Större bagage, lite rymligare och kanske lite trevligare för långresan. 

Så funkar privatleasing

Privatleasing är enkelt beskrivet en långtidshyra. Det är alltid bilåterförsäljaren som äger bilen efter leasingperioden – vilket innebär att du som leasingtagare aldrig behöver bekymra dig om vad försäljningsvärdet är på bilen när den lämnas tillbaka. Till skillnad mot om du själv äger din bil då servicekostnader, värdeminskning och försäljning (ofta via Blocket) tar både pengar och tid i anspråk.
Vi på Leaseonline har valt att inkludera service, försäkring, vägassistans och vinterhjul i månadskostnaden för att du som kund ska få en så heltäckande lösning som möjligt.

Att tänka på vid privatleasing:

Innan du tecknar avtalet bör du fundera på hur många mil du kör per år. Kör du fler mil än vad som står i avtalet kommer du bli debiterad en övermilskostnad (kostnaden varierar mellan olika bilmärken och bilmodeller). Tänk även på att sköta om din privatleasingbil som om den vore din egen – läs igenom skötselguiden noga innan du tecknar avtalet. Den förklarar tydligt vad som är normalt respektive onormalt slitage. Vill du bryta avtalet innan avtalsperioden är slut så kan det innebära extra kostnader. Att tänka på vid privatleasing:

– Onormalt slitage. Läs igenom skötselguiden och fråga om något är oklart.
– Övermilspris. Ta reda på kostnaden för bilmodellen du är intresserad av att privatleasa.
– Ingår service, försäkring och vinterhjul i månadskostnaden?

Citroen Leasing

Vi på Leaseonline är extra stolta över att kunna förmedla Citroën på privatleasing & företagsleasing. Vad sägs om nya Citroën C3? En perfekt bil i golfklass som fungerar lika bra i stan som på landsväg. Har du behov av en lite större bil så kan Citroën C4 och C4 Cactus vara ett alternativ. Större bagage, lite rymligare och kanske lite trevligare för långresan. 

Citroen företagsleasing genom Leaseonline

Väljer du en Citroen på företagsleasing genom Leaseonline ingår alltid service, försäkring och vinterhjul. Dessutom försöker vi sälja bilen till det billigaste priset.
Är du ute efter en liten kompakt stadsbil så rekommenderar vi Citroen C3. Liten, bränslesnål med en snygg design. Vill du istället företagsleasa en lite större bil med högre markfrigång rekommenderar vi Citroen C3 Aircross – en perfekt stadsSUV. Vill du istället kunna packa ordentligt och ha sju sittplatser med grym komfort – då är Citroen C4 Grand Picasso valet för dig.

Omfattande
försäkring
Vägassistans
Vinterdäck på aluminiumfälg
Service på auktoriserad bilverkstad

Fördelar med företagsleasing genom Leaseonline:

– Ingen kontantinsats eller deposition
– Finansiell leasing inklusive allt
– Välj bindningstid mellan 24 eller 36 månader
– Möjlighet att tjäna pengar på begagnat-affären

Vad ingår:

– Omfattande helförsäkring inklusive tilläggsförsäkring “MER” från Länsförsäkringar
– Service på auktoriserad bilverkstad
– Vägassistans
– Vinterdäck på aluminiumfälg

Så funkar Företagsleasing

Leaseonline erbjuder leasing för stora och små företag i form av finansiell leasing, vilket är den traditionella formen för att finansiera företagets fordon. Genom att leasa en en tjänstebil eller transportbil – Leaseonline har ett brett utbud av märken och modeller – så väljer du det enklaste och ofta det mest ekonomiska sättet att finansiera företagets fordon.

Eftersom ditt företag hyr bilen behöver företaget inte binda upp kapital i ett bilinnehav eller belasta företagets övriga säkerheter. Som förare kör du alltid en ny, säker bil och slipper oroa dig för oförutsedda utgifter, värdeminskning och billån. Bindningstiden vid leasing för företag är 24 eller 36 månader.
Läs mer om hur företagsleasing fungerar.

Att tänka på vid företagsleasing:

Leasing är en utmärkt lösning för företag, det är enkelt bekvämt och du har en fast månadskostnad vilket är välkommet för många företagare. Men det finns ett par saker du bör ha i åtanke när du överväger dina valmöjligheter.

– Du binder upp dig. Vill du byta bil innan avtalstiden löper ut innebär det en oförutsedd extra kostnad.

– Amortera klokt och vårda din bil. Har du möjlighet kan det vara klokt att amortera lite extra varje månad. På så sätt har du möjlighet att göra en betydligt bättre förtjänst när du efter leasingperioden ska sälja bilen. På samma sätt är det viktigt att du sköter om bilen. En bli i fint skick efter leasingperioden genererar ett högre försäljningsvärde.

Läs mer

Våra Citroenmodeller


Fördelar med privatleasing genom Leaseonline

Köpa eller privatleasa bil? Om man ska köpa ny bil på traditionellt vis innebär det ofta en kontantinsats tillsammans med ett billån. Dessutom måste du förhandla priset, se till att få kontroll över servicepriser och räkna på värdeminskningen den dagen du säljer bilen. Men vad är egentligen ett bra pris? Och vad kostar servicen och hur var det med räntan på ett billån? För att inte tala om värdeminskning, hur räknar man ut det? Om det låter krångligt, då kan privatleasing vara ett bättre alternativ för dig. Hos Leaseonline kan du känna dig trygg med att allt från service, försäkring, vinterhjul och vägassistans ingår i månadskostnaden.
Fördelarna med privatleasing genom Leaseonline är många för dig som vill ha ett bekymmerslöst alternativ till att äga sin egen bil. Hos Leaseonline ingår alltid följande:

Fördelar:

– Helt bekymmerslöst All-inclusive upplägg
– Du behöver inte oroa dig för oförutsedda kostnader
– Du slipper att bekymmer att sälja bilen privat

Vad ingår i månadskostnaden:

– Omfattande försäkring
– Service på auktoriserad bilverkstad
– Vägassistans
– Vinterdäck på aluminiumfälg

Hitta din nya bil

+Fler alternativ

Hitta din nya bil

+Fler alternativ