Kia privatleasing & företagsleasing

Äntligen kan vi på Leaseonline erbjuda Kia på både privatleasing och företagsleasing! Vi erbjuder hela Kias modellprogram till riktigt bra priser!

Så funkar Kia privatleasing

Privatleasing är enkelt beskrivet en långtidshyra. Det är alltid bilåterförsäljaren som äger bilen efter leasingperioden – vilket innebär att du som leasingtagare aldrig behöver bekymra dig om vad försäljningsvärdet är på bilen när den lämnas tillbaka. Till skillnad mot om du själv äger din bil då servicekostnader, värdeminskning och försäljning tar både pengar och tid i anspråk. På leaseonline.se kan du privatleasa följande modeller: Kia Picanto, Kia Rio, Kia Ceed, Kia Ceed SW, Kia Sorento, Kia Optima,Kia Niro Hybrid, Kia Niro Plug-In Hybrid, Kia Soul och Kia Stonic.

Att tänka på vid privatleasing:

Innan du tecknar avtalet bör du fundera på hur många mil du kör per år. Kör du fler mil än vad som står i avtalet kan du bli debiterad en övermilskostnad (kostnaden varierar mellan olika bilmärken och bilmodeller). Tänk även på att sköta om din privatleasingbil som om den vore din egen – läs igenom skötselguiden noga innan du tecknar avtalet. Den förklarar tydligt vad som är normalt respektive onormalt slitage. Vill du bryta avtalet innan avtalsperioden är slut så kan det innebära extra kostnader. Att tänka på vid privatleasing:

– Onormalt slitage. Läs igenom skötselguiden och fråga om något är oklart.
– Övermilspris. Ta reda på kostnaden för bilmodellen du är intresserad av att privatleasa.
– Ingår service, försäkring och vinterhjul i månadskostnaden?

Kia privatleasing & företagsleasing

Äntligen kan vi på Leaseonline erbjuda Kia på både privatleasing och företagsleasing! Vi erbjuder hela Kias modellprogram till riktigt bra priser!

Kia företagsleasing genom Leaseonline

Många företag väljer leasing för att det är en enkel och bekymmersfritt alternativ till billån – men inte minst för att det är ekonomiskt fördelaktigt. Vi på Leaseonline har valt att inkludera service, försäkring och vinterhjul i leasingerbjudandet för att göra det så enkelt som möjligt för dig som är kund.

Fördelar med företagsleasing genom Leaseonline:

  • Ingen kontantinsats eller deposition
  • Finansiell leasing inklusive allt
  • Välj bindningstid mellan 24 eller 36 månader
  • Möjlighet att tjäna pengar på begagnat-affären

Vad ingår:

  • Omfattande helförsäkring
  • Service på auktoriserad bilverkstad
  • Vägassistans
  • Vinterdäck på aluminiumfälg

Så funkar Företagsleasing

Leaseonline erbjuder leasing för stora och små företag i form av finansiell leasing, vilket är den traditionella formen för att finansiera företagets fordon. Genom att leasa en en tjänstebil eller transportbil – Leaseonline har ett brett utbud av märken och modeller – så väljer du det enklaste och ofta det mest ekonomiska sättet att finansiera företagets fordon.

Eftersom ditt företag hyr bilen behöver företaget inte binda upp kapital i ett bilinnehav eller belasta företagets övriga säkerheter. Som förare kör du alltid en ny, säker bil och slipper oroa dig för oförutsedda utgifter, värdeminskning och billån. Bindningstiden vid leasing för företag är 24 eller 36 månader.
Läs mer om hur företagsleasing fungerar.

 

Läs mer

Våra Kiamodeller


Hitta din nya bil

+Fler alternativ

Hitta din nya bil

+Fler alternativ