JBIL säljer bilar på nätet med plattform från Leaseonline

Postat den 4 April, 2018

Snabbväxande bilåterförsäljaren JBIL startar direktförsäljning av bilar på nätet med plattform från Leaseonline.

Jbil

 

Bilföretaget JBIL erbjuder nu beställning av leasingbilar online med hjälp av en white-label-plattform utvecklad av Leaseonline.

– Vi på JBIL ser en ökad efterfrågan från kunder som vill beställa sin nya bil på nätet och Leaseonlines plattform E-CAR Suite ger oss möjligheten att snabbt komma på banan med våra kunderbjudanden online, säger John Marnell, VD på Jbil.

– Kunderna kan nu enkelt och tryggt bestämma sig i lugn och ro hemma och sedan hämta ut sin bil via något av våra fyra försäljningsställen i Storstockholm.

– Leaseonline har bred kompetens inom digital bilförsäljning och har utvecklat E-CAR Suite till att bli marknadens kanske bästa plattform för beställning av bilar online, säger Sverker Andersson, VD på Leaseonline.

– Som enskild bilåterförsäljare behöver man inte investera miljonbelopp för att ligga i digital framkant, vi tar hand om tekniken och JBIL får en extra försäljningskanal som fungerar dygnet runt, året om.

J BIL finns på fyra anläggningar över hela Stockholm och säljer ca 4 000 bilar årligen. JBIL ägs av VD John Marnell och B2B-chef Robert Johnsson, båda aktiva i det dagliga arbetet. J BIL är en platt organisation där den som har kunskapen också har beslutsrätten. JBIL’s tre kärnvärden är Kärlek, Energi och Dynamik och de utgör grunden för hela företagets verksamhet.

Leaseonline grundades 2014 och är ledande inom oberoende e-handel av nya bilar på den svenska marknaden. Leaseonline fungerar som online säljkanal för svensk bilhandel via www.leaseonline.se samt erbjuder bilmarknadens aktörer system för online bilförsäljning och kompetensutveckling inom digital marknadsföring/försäljning. Följ denna länk för mer info om E-CAR Suite.

 John Marnell, VD JBIL, john.marnell@jbil.se

Sverker Andersson, VD Leaseonline, sverker.andersson@leaseonline.se