Renault lanserar onlinetjänst för privatleasing med plattform från Leaseonline

Postat den 15 April, 2019

Nu kan alla kunder som är intresserade av Renault privatleasing göra sin ansökan online på www.renault.se.

– Vi på Renault ser en ökad efterfrågan från kunder som vill göra större delen av bilaffären online. Leaseonlines plattform E-CAR Suite ger oss möjlighet att effektivt nå ut till dessa kunder via vår hemsida, säger Christine Kienstra, VD på Renault Finance Nordic.

– Våra kunder kan nu bestämma sig i lugn och ro hemma, göra sin ansökan om privatleasing online och sedan slutföra affären och hämta bilen via valfri Renault-återförsäljare i Sverige, enkelt och tryggt. Redan de första två dagarna fick vi in 15 ansökningar vilket visar att tjänsten är efterfrågad!

– Leaseonline har solid kompetens inom både digital bilförsäljning och systemutveckling och har utvecklat E-CAR Suite till att bli marknadens kanske bästa tekniska plattform för beställning av bilar online, säger Sverker Andersson, VD på Leaseonline.

– Renault behöver inte investera miljonbelopp för att ligga i digital framkant, vi tar hand om tekniken och Renault får en effektiv digital försäljningskanal som fungerar dygnet runt, året om!

Renault Finance Nordic är en bankfilial till RCI BANQUE och grundat 2008.  Renault Finance Nordic är finanspartner till Renault och Dacia och erbjuder individuella och professionella kunder samt sina återförsäljare en komplett portfölj med finanstjänster.

Leaseonline grundades 2014 och är ledande inom oberoende e-handel av nya bilar på den svenska marknaden. Leaseonline erbjuder bilmarknadens aktörer onlineplattformar för bilförsäljning och kompetensutveckling inom digital marknadsföring och försäljning.

För mer information, kontakta:

Christine Kienstra, VD Renault Finance Nordic, christine.kienstra@renault.com

Sverker Andersson, VD Leaseonline, 076-270 10 99, sverker.andersson@leaseonline.se