Trygg nyhet på Leaseonline – Privatleasingskydd

Postat den 9 January, 2017

Privatleasingskydd ger extra trygghet vid arbetslöshet eller sjukdom

 

Leaseonline inleder samarbete med försäkringsbolaget AXA i syfte att erbjuda ökad trygghet för sina kunder. Samarbetet innebär att privatkunder som beställer sin bil via Leaseonline.se erbjuds ett leasingskydd utan kostnad i tre månader med möjlighet att förlänga skyddet till en låg månadskostnad.

 

– Privatleasing av bilar som ägandeform växer snabbt och nu skapar vi ett ännu tryggare bilägande med hjälp av AXA´s leasingskydd, säger Sverker Andersson, VD på Leaseonline.

 

Leasingskyddet ersätter hela bilens leasingkostnad i upp till 12 månader för privatkunder som t.ex. drabbas av sjukdom eller förlorar jobbet. Vid allvarlig sjukdom eller dödsfall betalas ett större engångsbelopp ut.

 

– Många kunder är oroliga för att sitta med höga fasta kostnader om något oförutsett inträffar. Nu kan vi ge våra kunder tryggheten att kunna behålla sin leasingbil tills en jobbig situation hinner ordna upp sig, säger Sverker Andersson, VD på Leaseonline.

 

– Vi är mycket glada för att Leaseonline valt att samarbeta med AXA och att vi tillsammans utvecklat Leasingskyddet för deras kunder. Vår satsning på mer digitalt distribuerade försäkringslösningar passar väl in med Leaseonlines nytänkande affärsmodell, säger Lars von Sivers Lindmark, Nordenchef på AXA Partners.

 

Mer information om Privatleasingskydd hittar du här