Privatleasing – fördelar

Köpa eller leasa bil? Om man ska köpa ny bil på traditionellt vis måste man ha koll på både det ena och det andra. Vad är egentligen ett bra pris? Vad kostar försäkringen, servicen och hur var det med räntan på ett billån? För att inte tala om värdeminskning, hur räknar man ut det? Om det låter krångligt, då kan kanske privatleasing vara ett bättre alternativ för dig!

 

Fördelarna med privatleasing genom Leaseonline är många för dig som vill ha ett bekymmerslöst alternativ till vanligt traditionellt bilägande.

 

Vad ingår i privatleasingen? Hos oss ingår alltid:

Försäkring, Service, Vinterdäck på aluminumfälg, Vägassistans – och det krävs ingen kontantinsats. 

 

När leasingperioden är slut lämnar du helt enkelt tillbaka bilen. Du behöver alltså inte tänka på att sälja den privat eller genom en bilhandlare. Mycket enklare än så kan det inte bli.

 

 

Så här funkar det

1

Jämför

Hur många personer behöver få plats i bilen, kombi eller halvkombi? På Leaseonline jämför du olika bilmärken och modeller utifrån samma premisser, så att du enkelt kan hitta en bil med rätt egenskaper oavsett märke.

2

Välj

När du har jämfört olika bilar och hittat den som passar dig som handen i handsken, då är det dags att välja tid och körsträcka för leasingavtalet samt den plats där du vill hämta upp din nya bil när den är redo för leverans.

3

Beställ

För att slutföra din beställning anger du dina kontaktuppgifter och verifierar att du är du genom mobilt Bank-id. Svårare än så är det inte. Därefter görs en kreditupplysning och vi beställer bilen åt dig från en av våra anslutna märkesåterförsäljare.

4

Hämta

När det börjar närma sig leverans kontaktar vi dig och bokar in en tid när du kan hämta bilen. I samband med att du hämtar bilen signerar du leasingavtalet och köpet blir bindande.


Fördelar med privatleasing genom Leaseonline

Du betalar varken kontantinsats eller depositionsavgift. I månadskostnaden ingår försäkring, service och vinterhjul. Inget ägande och ingen restvärdesrisk– efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen och du behöver inte oroa dig om bilens framtida värde.

Underhållsservice ingår alltid i månadskostnaden. Som Leaseonline-kund har du ett serviceavtal som sträcker sig över hela avtalsperioden. Service genomförs alltid av auktoriserade verkstäder en gång per år.

Hos oss är det en självklarhet att vinterhjul alltid ingår i priset. Våra vinterhjul levereras dessutom på aluminium-fälg. Du väljer själv mellan dubbade eller odubbade hjul.

I priset ingår halvförsäkring (helförsäkring behövs inte på ny bil första 3 åren) vilket innebär att din bil alltid är fullt försäkrad.

Om din bil mot förmodan skulle gå sönder kan du vara lugn. Assistanshjälp ingår. För de flesta bilmodeller ingår även en hyrbilsförsäkring som täcker 75% av vad det kostar att ha en hyrbil under tiden då bilen repareras (gäller dock hyrbil under max 45 dagar).

"Tryggt och tydligt" - precis som jag vill ha det

Elisabeth Stjernqvist är en av alla som längtat efter privatleasing som ägandeform. Tack vare Leaseonline.se kunde hon dessutom göra det genom några enkla klick.
– Hela beställningen tog mindre än en timme, säger hon.

Läs mer

Vad innebär egentligen "serviceavtal ingår"?

”Serviceavtal ingår” är en vanlig fras bilförsäljare använder när det kommer till privatleasing. Men vad betyder det egentligen? Vi på Leaseonline reder ut begreppet åt dig.

Läs mer

Privatleasing - här är fördelarna

Ska jag köpa eller ska jag leasa? Den eviga frågan för den som går i tankar att skaffa bil. Helt klart är att för den som vill ha så lite bekymmer som möjligt är privatleasing ett väldigt bra alternativ.

Läs mer

Allt fler vill beställa leasingbil direkt på nätet

Charterbolagen och matkassarna har redan gjort resan, nu är det dags för bilbranschen att följa efter. Färsk statistik visar att allt fler är beredda att göra sin bilaffär på nätet.

Läs mer

Snabbkurs i privatleasing-lingo

Privatleasing är det enkla sättet att köpa bil, men språket är inte alltid lika lätt för en novis. Här får du bättre koll på begreppen som ofta används i anslutning till privatleasing.

Läs mer

Vilka är det som privatleasar bil?

Privatleasing av bilar blir allt vanligare och i takt med att marknaden ökar, breddas också målgruppen. Färsk statistik visar att leasing både lockar yngre, fler kvinnor och de som inte haft bil tidigare.

Läs mer

Övertygad? Beställ bilen online!

Välj din bil här

Leaseonline-kunder berättar

Vi valde att använda leaseonline.se när vi bestämt oss att det var dags för en andra bil.
Sajten är väldigt tydlig och användarvänlig och har all information vi behövde för att vi skulle kunna göra ett tryggt och väl genomtänkt köp. Informationen och bemötandet vid beställning samt utlämning var vänligt och sakligt och vi var hela tiden informerade om händelseförloppet.
Vi är helt enkelt mycket nöjda med bilen och med den service som leaseonline har levererat.

Daniel och Carolina

Om man är som mig, det vill säga inte så bilkunnig så passar "all inclusive" / privatleasing konceptet mig alldeles utmärkt! Det är i min mening en trygghet att slippa oväntade utgifter gällande sin bil. Däremot tvivlar man först på om allt verkligen ingår, men efter att ha kontaktat er per telefon rätades frågetecken ut. Inga invändningar på prissättningen, efter att ha jämfört priser med Mazda återförsäljare i Karlstad är Leaseonline mycket billigare.

Therese Nord