Peugeot Leasing

Peugeot är en väldigt populär leasingbil – både för privatpersoner och företag. Några av Peugeots mest populära privatleasingbilar är bland annat de lite mindre Peugeot 108, Peugeot 208 och Peugeot 2008.

För den större familjen är Peugeot 308 SW, Peugeot 508 SW, nya Peugeot 3008 SUV samt sjusits-bilen Peugeot 5008 populära privatleasingbilar. Företag leasar ofta transportbilar och då väljer många någon av skåpbilarna Peugeot Partner, Peugeot Expert eller Peugeot Boxer.

Så funkar privatleasing

Privatleasing är enkelt beskrivet en långtidshyra. Det är alltid bilåterförsäljaren som äger bilen efter leasingperioden – vilket innebär att du som leasingtagare aldrig behöver bekymra dig om vad försäljningsvärdet är på bilen när den lämnas tillbaka. Till skillnad mot om du själv äger din bil då servicekostnader, värdeminskning och försäljning tar både pengar och tid i anspråk.
Vi på Leaseonline har valt att inkludera service, försäkring, vägassistans och vinterhjul i månadskostnaden för att du som kund ska få en så heltäckande lösning som möjligt.

Att tänka på vid privatleasing:

Innan du tecknar avtalet bör du fundera på hur många mil du kör per år. Kör du fler mil än vad som står i avtalet kommer du bli debiterad en övermilskostnad (kostnaden varierar mellan olika bilmärken och bilmodeller). Tänk även på att sköta om din privatleasingbil som om den vore din egen – läs igenom skötselguiden noga innan du tecknar avtalet. Den förklarar tydligt vad som är normalt respektive onormalt slitage. Vill du bryta avtalet innan avtalsperioden är slut så kan det innebära extra kostnader. Att tänka på vid privatleasing:

– Onormalt slitage. Läs igenom skötselguiden och fråga om något är oklart.
– Övermilspris. Ta reda på kostnaden för bilmodellen du är intresserad av att privatleasa.
– Ingår service, försäkring och vinterhjul i månadskostnaden?

Peugeot Leasing

Peugeot är en väldigt populär leasingbil – både för privatpersoner och företag. Några av Peugeots mest populära privatleasingbilar är bland annat de lite mindre Peugeot 108, Peugeot 208 och Peugeot 2008.

För den större familjen är Peugeot 308 SW, Peugeot 508 SW, nya Peugeot 3008 SUV samt sjusits-bilen Peugeot 5008 populära privatleasingbilar. Företag leasar ofta transportbilar och då väljer många någon av skåpbilarna Peugeot Partner, Peugeot Expert eller Peugeot Boxer.

Peugeot företagsleasing genom Leaseonline

Många företag väljer leasing för att det är en enkel och bekymmersfritt alternativ till billån – men inte minst för att det är ekonomiskt fördelaktigt. När det gäller leasing av transportbilar har Peugeot ett brett utbud av modeller. Har ditt företag behov av en liten, smidig och prisvärd skåpbil är Peugeot partner det naturliga valet. För större lastutrymme och flexibilitet finns transportbilarna Peugeot Expert och Peugeot Boxer som kostnadseffektiva alternativ.

Omfattande
försäkring
Vägassistans
Vinterdäck på aluminiumfälg
Service på auktoriserad bilverkstad

Fördelar med företagsleasing genom Leaseonline:

– Ingen kontantinsats eller deposition
– Finansiell leasing inklusive allt
– Välj bindningstid mellan 24 eller 36 månader
– Möjlighet att tjäna pengar på begagnat-affären

Vad ingår:

– Omfattande helförsäkring inklusive tilläggsförsäkring “MER” från Länsförsäkringar
– Service på auktoriserad bilverkstad
– Vägassistans
– Vinterdäck på aluminiumfälg

Så funkar Företagsleasing

Leaseonline erbjuder leasing för stora och små företag i form av finansiell leasing, vilket är den traditionella formen för att finansiera företagets fordon. Genom att leasa en en tjänstebil eller transportbil – Leaseonline har ett brett utbud av märken och modeller – så väljer du det enklaste och ofta det mest ekonomiska sättet att finansiera företagets fordon.

Eftersom ditt företag hyr bilen behöver företaget inte binda upp kapital i ett bilinnehav eller belasta företagets övriga säkerheter. Som förare kör du alltid en ny, säker bil och slipper oroa dig för oförutsedda utgifter, värdeminskning och billån. Bindningstiden vid leasing för företag är 24 eller 36 månader.
Läs mer om hur företagsleasing fungerar.

Att tänka på vid företagsleasing:

Leasing är en utmärkt lösning för företag, det är enkelt bekvämt och du har en fast månadskostnad vilket är välkommet för många företagare. Men det finns ett par saker du bör ha i åtanke när du överväger dina valmöjligheter.

– Du binder upp dig. Vill du byta bil innan avtalstiden löper ut innebär det en oförutsedd extra kostnad.

– Amortera klokt och vårda din bil. Har du möjlighet kan det vara klokt att amortera lite extra varje månad. På så sätt har du möjlighet att göra en betydligt bättre förtjänst när du efter leasingperioden ska sälja bilen. På samma sätt är det viktigt att du sköter om bilen. En bli i fint skick efter leasingperioden genererar ett högre försäljningsvärde.

Vi hjälper gärna till

Behöver du hjälp, har frågor eller funderingar så hjälper vi dig gärna. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst.

Telefon: 0200 – 21 03 20

E-post: info@leaseonline.se

Läs mer

Våra Peugeotmodeller


Fördelar med privatleasing genom Leaseonline

Köpa eller privatleasa bil? Om man ska köpa ny bil på traditionellt vis innebär det ofta en kontantinsats tillsammans med ett billån. Dessutom måste du förhandla priset, se till att få kontroll över servicepriser och räkna på värdeminskningen den dagen du säljer bilen. Men vad är egentligen ett bra pris? Och vad kostar servicen och hur var det med räntan på billånet? För att inte tala om värdeminskning, hur räknar man ut det? Om det låter krångligt, då kan privatleasing vara ett bättre alternativ för dig. Hos Leaseonline kan du känna dig trygg med att allt från service, försäkring, vinterhjul och vägassistans ingår i månadskostnaden.
Fördelarna med privatleasing genom Leaseonline är många för dig som vill ha ett bekymmerslöst alternativ till att äga sin egen bil. Hos Leaseonline ingår alltid följande:

Fördelar:

– Bekymmersfritt All-inclusive upplägg
– Du behöver inte oroa dig för oförutsedda kostnader
– Du slipper bekymmer med att sälja bilen privat

Vad ingår i månadskostnaden:

– Omfattande helförsäkring
– Service på auktoriserad bilverkstad
– Vägassistans
– Vinterdäck på aluminiumfälg

Hitta din nya bil

+Fler alternativ

Hitta din nya bil

+Fler alternativ